Haloween party: griezelig goed!

14 jan 21

Op zaterdag 31 oktober 2020 is er een halloween activiteit voor kinderen georganiseerd. Dit heeft goed uitgepakt ondanks het corona. +- 60 kinderen en ook was iedereen mooi verkleed of had iets wat met halloween te maken had, zelfs de vrijwilligers hadden iets leuks Onze activiteiten:
  • (1)waren hierin ook dat we met groepjes langs de deuren gingen trick or treat, bewoners gaven kinderen met plezier wat snoep ook dit was enorm gezellig en leuk voor de kinderen.
  • (2) was dat we poffertjes gingen eten in de versierde tent met de kinderen ook dit pakte gezellig uit met een gezellig muziekje en mooie lichtjes.

 

Daarna volgde er nog een springkussen, popcornautomaat en suikerspinnen. Rondom de kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad.

Wij als vrijwilligers hebben nadat de kinderen lekker gegeten hadden allen een bordje nasi/bami met lekker kipsaté gegeten en een heerlijk koud sapje. Ook wij hebben als organisatoren onze ogen uitgekeken en genoten van hoeveel plezier de kinderen ondanks alles hadden.