Op 11 juli vertrokken vanuit het Inloophuis Schothorst verwschillende groepjes om te gaan happen en stappen. Met een routebescjrijving wandelden de groepjes langs verschillende huizen, te herkennen aan een vlag op de deur van een bepaald land. Daar stond een lekker hapje of drankje klaar dat kenmerkend is voor het bepaalde land. In de tuin was er even gelegenheid om dit op te eten en elkaar ec=ven te ontmoeten.

Zo waren er onderandere nacho’s uit Mexico, Marrokaanse thee uit Marokko, Wafels uit België , pretzels uit Duitsland, olijfjes en chorizo uit Spanje en tomaatjes met basilicum en mozzarella uit Italië Aan het eind van de wandeling sloten we af met een wijntje in de tuin van het Inloophuis. Het was een leuke middag, waarbij de buiken goed gevuld werden.

[wdcl_image_carousel _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” slide_count=”1″ is_fade=”on” sticky_enabled=”0″][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.buurtbudget-schothorst.nl/wp-content/uploads/2021/09/happen-1.png” _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.buurtbudget-schothorst.nl/wp-content/uploads/2021/09/happen-5.png” _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.buurtbudget-schothorst.nl/wp-content/uploads/2021/09/happen-4.jpg” _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.buurtbudget-schothorst.nl/wp-content/uploads/2021/09/happen-3.png” _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://www.buurtbudget-schothorst.nl/wp-content/uploads/2021/09/happen-2.png” _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][/wdcl_image_carousel]