Op dinsdag 29 november begon een groep enthousiaste zangers aan het instuderen van diverse liederen. De liederen waren door de dirigente Rosita van Oosten uitgezocht. Dit alles was voor de gezellige middag op 23 december, het inluiden van kerst met Heel Schothorst Zingt. De organisatie was in handen van het Inloophuis Schothorst en De Hoeksteen.

Op 23 december kon een ieder die dat wilde en gelegenheid had, in de Hoeksteen de samenzang meemaken. Ook werd door een groep mensen van de Church of God wat kerstliederen ten gehore gebracht. De emeritus predikant de heer Titus Woltinge vertelde een mooi kerstverhaal.

Het groepje zangers zong enkele liedjes om te laten horen hoe leuk het is om te zingen. Verder werd er veel samen gezongen.

Tijdens de pauze kon iedereen genieten, naast koffie of thee, van gl├╝hwein of warme chocolademelk met een stukje kerststol of koekje.

Jammer was dat er weinig belangstelling was. Dit had beter gekund. Reden voor de organisatie dat er gekeken gaat worden of dit een vervolg gaat krijgen.

Wel is duidelijk dat iedereen die er was een heel fijne en gezellige middag genoten heeft.