Wat was het weer een geslaagd buurtfeest dit jaar! Het halve veld stond vol met de meest uiteenlopende spelattributen, waarbij vooral de indrukwekkende stormbaan in het oog sprong. Net als in 2017 hadden we weer een groot opgezette zeskamp met allerlei uitdagende spellen. En de opkomst was geweldig: met gemak konden we 7 teams samenstellen die twee uur lang de sportieve strijd met elkaar aangingen. Vooral de kinderen lieten zich daarbij gelden. De organisatie had de handen zodanig vol dat er geen tijd over was om mooie actieplaatjes te schieten…
Natuurlijk betekent een buurtfeest (vooral) ook gezellig samen eten. Tegen zessen sjouwde menigeen zijn of haar barbecue naar het grasveld. Tafels en stoelen sjouwen hoefde niet, dankzij de gehuurde biertafelsets. En daardoor konden we de aanwezigen ook lekken mixen, goed voor de onderlingen contacten! Goed om te noteren dat ook bij de BBQ weer meer mensen aanwezig waren dan vorig jaar.
Tussen de gangen door was er nog een ouderwetse knockout-show met allerlei vragen over de buurt. En uiteraard was er voor de diehards na het kinderen-naar-bed-brengen nog een relaxte afterparty bij het ‘kampvuur’. Maar gelukkig waren er in de kleine uurtjes nog voldoende vrijwilligers over om de boel allemaal weer keurig op te ruimen.

Van tevoren was het nog spannend hoe het weer zich zou houden, maar dat viel allemaal erg mee: met een trui aan kon je alsnog de hele avond buiten zijn.