Wat een ontzettend leuk bericht dat wij een prachtig bedrag van de BBC toegekend hebben gekregen!

Wij, Klaverjasclub Schothorst, hebben de afgelopen maand ons 40-jarig bestaan gevierd met een gezellig feestavond. We zijn ooit begonnen in een noodgebouwtje aan de Paladijnenweg en vervolgens via Wijkcentrum ‘De Trefhorst’ en Bejaardencentrum ‘De Koperhorst’, nu neergestreken in de recreatieruimte van de Garietstraat 205 in Amersfoort.

De Klaverjasclub is een gezellige club waar iedere maandagavond met veel plezier gekaart wordt. Gezelligheid en het hebben van sociale contacten, staan centraal. Er komen veel alleenstaande ouderen, maar ook echtparen, die elke week weer uitkijken naar deze avond!

We zijn er trots op dat onze kaartclub al 40 jaar bestaat; het klaverjassen wordt door de jeugd niet echt meer gespeeld. Het is daarom erg belangrijk dat wij nieuwe leden kunnen enthousiasmeren!

Wij kunnen de subsidie van BBC heel goed gebruiken:

als onze leden langdurig ziek zijn, of door andere omstandigheden langere tijd niet kunnen kaarten, hoeven zij over die periode geen contributie te betalen. Ook zorgen wij dan voor een persoonlijke attentie. Regelmatig zorgen wij op de kaartavonden voor een lekkere snack. Op de slotavonden verzorgen wij een gezellige avond met een hapje en een drankje en een loterij met leuke prijzen! Op die avond wordt ook de prijsuitreiking gehouden. Tevens gebruiken wij de subsidie ook om weer reclame te maken voor onze club door middel van flyers e.d.

Nogmaals hartstikke bedankt voor de subsidie.

Vriendelijke groeten,

Het bestuur van Klaverjasclub Schothorst